У Миколаєві попрощалися з Волошиним

У Миколаєві попрощалися з Волошиним

Фото, відео
Укрінформ
У Миколаєві попрощалися з 29-річним майором, колишнім бойовим льотчиком, учасником АТО, в. о. директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владиславом Волошиним.

Провести в останню путь Народного Героя України прийшли кілька сотень людей, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Невимовний жаль і біль, а ще питання, чому так сталося, чому він пішов з життя? Вічна йому пам'ять", - сказав товариш Владислава Антон.

Фото: novosti-n.org
Фото: novosti-n.org

Варто зауважити, що багато хто з тих, хто прийшов на прощання, говорять теж саме. Усі висловлюють співчуття і жаль за молодим життям.

Попрощатися з Владиславом також прийшли керівники міста й області. Вони мовчки поклали квіти і пішли.

На похорони приїхала мама Владислава з Луганщини, біля труни  також дружина з старшою дитиною. У загиблого залишилося двоє маленьких дітей – 2 та 5 років.

Фото: novosti-n.org
Фото: novosti-n.org

Після прощання в одному з миколаївських моргів, Владислава повезли до Одеси – на кремацію. Поховання, за попередніми даними, має відбутися на батьківщині Народного Героя – у Луганській області.

Читайте також: Самогубство Волошина: у Миколаївській ОДА пояснили, чому конфлікту не було

Як уже повідомляв Укрінформ, 18 березня у Миколаєві у власній квартирі 29-річний в. о. директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислав Волошин скоїв самогубство, вистріливши з бойового пістолета.

Ця подія викликала широкий резонанс у Миколаєві. Багато хто вважає, що трагедії передував тиск з боку чиновників облдержадміністрації. У Миколаєві 20 березня відбувся мітинг з вимогою відставки голови ОДА Олексія Савченка.

Поліція розслідує 5 версій трагедії, чотири з яких – самогубство і одна - нещасний випадок при поводженні зі зброєю.

Довідка: Орден "Народний Герой України" — українська недержавна нагорода, запроваджена 2015 року за ініціативою колекціонера антикваріату та волонтера Андрія Боєчка та ювеліра Дмитра Щербакова. Вручається  за видатні заслуги в обороні незалежності України та волонтерської допомоги збройним силам. Серед нагороджених — Аміна Окуєва, Іса Мунаєв, Дмитро Ярош — близко 400 осіб.
Відео: Новости-N

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-