Справа

Справа "золотого Романчука": суд допитав ще одного свідка і взяв перерву

Укрінформ
Суд Миколаєва продовжив допит свідків у справі колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Миколи Романчука, якого підозрюють у хабарництві.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив прес-секретар Центрального районного суду м.Миколаєва Володимир Діденко.

"У Центральному райсуді триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України. У судовому засіданні 12 березня було допитано свідка сторони обвинувачення, колишнього першого заступника голови Миколаївської облради Михайла Соколова", - розповів Діденко.

Наразі у судовому засіданні знову оголошено перерву до 21 березня.

Як повідомляв Укрінформ, 3 червня 2016 року СБУ спільно з військовою прокуратурою заявили про припинення корупційної діяльності групи високопосадовців на чолі з першим заступником голови Миколаївської ОДА Миколою Романчуком. Вони вимагали хабар 90 тис. дол. за надання дозволу ТОВ "ЕЛК-БУД" на видобуток вапняку.

Читайте також: Другий рік у суді: справу "золотого Романчука" знову відклали

Під час обшуків на робочому місці та вдома в маєтку першого заступника голови ОДА знайшли валізу з 300 тисячами доларів та велику кількість ювелірних виробів. Під будівлею співробітники спецслужби виявили мережу тунелів, в яких знаходилися сейфи із золотими злитками, старовинними іконами, антикваріатом.

Але попри те, що було заявлено про групу високопосадовців, судять одного лише Романчука. Процес триває вже другий рік.

Фото: Таймер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-