Негода затримала у дорозі шість поїздів УЗ

Негода затримала у дорозі шість поїздів УЗ

Укрінформ
Упродовж минулої доби через негоду в дорозі затрималось 6 поїздів, для розчищення снігових заметів залучено 2400 залізничників і 47 снігоприбиральних колійних машин.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниці".

"Упродовж минулої доби наслідки негоди ліквідовували 2400 залізничників по всій Україні, було задіяно 47 снігоприбиральних колійних машин. Основні роботи тривали в Харківській, Полтавській та Львівській областях. Унаслідок потужних снігопадів затрималися в дорозі шість пасажирських поїздів на час до години", - йдеться у повідомленні.

За даними Укрзалізниці, за останні 10 днів із залізничних об'єктів вивезли понад 25 тис. м куб. снігу, очистили майже 100 тис. стрілочних переводів, 3,5 тис. пасажирських платформ та 9,4 тис. переїздів.

Читайте також: Синоптики обіцяють потепління, мокрий сніг і дощ

Зазначається, що робота із забезпечення руху поїздів триває, в оперативному режимі працює штаб з ліквідації наслідків негоди. Наразі Укрзалізниця контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів та ситуацію на залізничних об'єктах.

В Укрзалізниці просять пасажирів бути обережними й уважно слухати оголошення на вокзалах, а під час планування поїздок враховувати труднощі, які можуть виникнути при трансфері до залізничних вокзалів та станцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-