СБУ затримала поліцейських, які

СБУ затримала поліцейських, які "кришували" наркобізнес

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України викрили на Київщині механізм реалізації наркотиків, організований працівниками одного з відділів кримінальної поліції області.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Правоохоронці встановили, що двоє поліцейських за чотири тисячі гривень на місяць "кришували" мережу роздрібного збуту екстракційного опію в одному з райцентрів області. Зловмисники допомагали наркодилерам "усувати" конкурентів. У разі несплати данини поліцейські погрожували притягнути наркоділків до кримінальної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Співробітники спецслужби задокументували, що поліцейські через створену схему також піднімали показники результатів своєї роботи, затримуючи кінцевих покупців наркотиків.

Старшому лейтенанту сектору кримінальної поліції повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Стосовно другого фігуранта справи тривають процесуальні дії.

Правоохоронці затримали також постачальника та розповсюджувача наркотиків за місцями їх проживання. Їм повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

У рамках досудового слідства встановлюються всі особи, причетні до наркобізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-