Негода затримала у дорозі вісім поїздів

Негода затримала у дорозі вісім поїздів

Укрінформ
За минулу добу через негоду в дорозі затрималося 8 поїздів, задіяно весь парк снігоприбиральної техніки і мобілізовано 12 тисяч залізничників.

Про це повідомила у суботу прес-служба ПАТ "Укрзалізниця"

"Другого березня наслідки негоди ліквідовували 12 тисяч залізничників по всій Україні та 116 снігоприбиральних колійних машин, за допомогою яких було вивезено понад 66 тис. квадратних метрів снігу. На очищення залізничної інфраструктури було задіяно весь парк спеціальної техніки. Унаслідок потужних снігопадів затрималися в дорозі вісім пасажирських поїздів на час до години", - йдеться у повідомленні.

Найбільше снігу випало в Харківській, Полтавській, Сумській, Черкаській областях – близько 50 см.

За минулу добу залізничники очистили понад 16,3 тис. стрілочних переводів, 1100 залізничних переїздів та 500 пасажирських платформ. Робота з забезпечення руху поїздів продовжується, в оперативному режимі працює штаб з ліквідації наслідків негоди. Наразі Укрзалізниця контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів.

Читайте також: Україну знову засипає снігом. Ситуація на дорогах

Укрзалізниця просить пасажирів бути обережними й уважно слухати оголошення на вокзалах, а під час планування поїздок враховувати труднощі, які можуть виникнути при трансфері до залізничних вокзалів та станцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-