Газові канікули: у Львові тепло прикрутять, але школи і садки не закриватимуть

Газові канікули: у Львові тепло прикрутять, але школи і садки не закриватимуть

Укрінформ
У Львові вводять ощадливий режим подачі тепла, але призупиняти роботу шкіл та дитсадків не планують.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Львові подачу тепла до навчальних закладів міста буде переведено в ощадливий режим. При цьому у приміщеннях буде забезпечено температуру необхідну для нормального і комфортного проходження навчального процесу. Призупиняти навчання в школах і садочках Львова не будуть", - йдеться у повідомленні.

При цьому обіцяють, що у вихідні дні у навчальних закладах буде підтримуватися мінімальна температура, яка дозволяє працювати системі теплопостачання і уникнути замерзання трубопроводів.

Читайте також: Миколаївщина економитиме газ за рахунок заводів, а не шкіл

У Львівській міській раді також закликали власників індивідуальних газових котлів зменшити споживання газу протягом наступних 4 днів задля економії.

Як повідомляв Укрінформ, Міненерго ввело до 5-6 березня режим економії газу. Глава Міненерго Ігор Насалик закликав тимчасово скасувати заняття у шкільних, дошкільних і вищих навчальних закладах заради економії газу.

Президент Петро Порошенко закликав у Твіттері, долучитися до важливої ініціативи Нафтогазу #Прикрути — і згуртуватися проти чергової провокації Кремля. Для цього достатньо на кілька днів зменшити в оселях температуру на один градус.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-