Екс-заступника мера Сєвєродонецька знову взяли під варту

Екс-заступника мера Сєвєродонецька знову взяли під варту

Укрінформ
Екс-заступник мера Сєвєродонецька Олексій Ярош, затриманий під час отримання хабара у розмірі 135 тис. грн., знову узятий під варту.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив помічник-консультант народного депутата України Олега Ляшка Григорій Пригеба.

"Обвинувачення просило два мільйони застави. Суд задовольнив вимогу прокурора частково. Виніс постанову призначити заставу всього 420 тисяч гривень", - сказав Пригеба.

Суму застави було збільшено, і Ярош знову узятий під варту у залі суду. За словами Пригеби, зазначена сума буде зібрана протягом дня і завтра його однопартієць вийде на волю.

Читайте також: СБУ викрила на хабарі заступника начальника та інспектора Рівненської митниці

Як уже повідомляв Укрінформ, 15 лютого Ярош був затриманий при отриманні хабара у розмірі 135 тис. грн. 17 лютого суд ухвалив рішення залишити Олексія Яроша під вартою на два місяці, із можливістю внесення застави у 140 тис. грн. Після внесення застави екс-чиновник вийшов на волю.

Ярош вперше був призначений заступником міського голови у лютому 2016-го після того як сесія Сєвєродонецької міської ради оголосила недовіру міському голові Валентину Казакову. Тоді ж сам Пригеба був обраний секретарем міськради і тимчасово виконуючим обов'язки мера міста.

Після тривалої "позиційної" боротьби Казаков остаточно повернувся до свого кабінету, і на початку лютого цього року сесія позбавила Яроша і Пригебу не лише посад у виконавчій владі, але і повноважень депутатів міськради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-