У Херсоні оголосили карантин у навчальних закладах

У Херсоні оголосили карантин у навчальних закладах

Укрінформ
На засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) у Херсоні ухвалили рішення оголосити карантин у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Про це розповіли у відділі громадських зв'язків Херсонської міської ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому прийнято рішення оголосити з вівторка у загальноосвітніх навчальних закладах Херсона карантин у зв'язку з високим рівнем захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції", - розповіли у відділі громадських зв'язків міськради.

Карантин триватиме до суботи, 3 березня, включно.

Зазначається, що наразі управління освіти міськради готує відповідне розпорядження. До кінця дня його має підписати міський голова.

Читайте також: У Скадовську та Скадовському районі оголосили карантин

Як повідомляв Укрінформ, 22 лютого виконком Херсонської міської ради на своєму засіданні відмовився закрити всі школи міста на карантин у зв'язку із захворюваністю на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ). У місті були закриті на карантин лише окремі класи, в яких було зафіксовано високий рівень захворюваності учнів. Тоді, за інформацією управління освіти міської ради, навчальний процес було призупинено у 22-х із 1600 класів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-