Створення тергромад дало щорічне зростання фінансів і робочі місця — Зубко

Створення тергромад дало щорічне зростання фінансів і робочі місця — Зубко

Децентралізація
Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко заявив, що після створення об'єднаних територіальних громад спостерігається щорічне зростання фінансів.

Про це він сказав під час круглого столу "Європейський вимір українських реформ" у Києві у Домі децентралізації, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Дуже важливо, що створивши громади, давши їм можливості, ми бачимо кожного року зростання фінансів... Тут питання ефективності управління, залучення інвестицій, створення нових робочих місць», - сказав Зубко.

Серед учасників обговорення - генеральний директор Генерального директорату з питань сусідства і переговорів з розширення Європейської Комісії Крістіан Даніельссон та міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Читайте також: Зубко: за програмою U-Lead Україна має перейняти кращий досвід Європи

До участі у круглому столі у форматі відеоконференції також долучилися експерти 24 Центрів розвитку місцевого самоврядування, створених за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону у всіх областях України.

Учасники обговорюють нинішній стан та європейський вимір поточних реформ в Україні, у тому числі децентралізації та її галузевих аспектів. Особливий акцент зроблено на реформі освіти та її завданнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-