У школах Запоріжжя вдруге продовжили карантин

У школах Запоріжжя вдруге продовжили карантин

Укрінформ
Карантин у школах Запоріжжя, що з 7 лютого призупинили навчальний процес через високий рівень захворюваності школярів на ГРВІ та грип, продовжено до 21 лютого. 

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради з посиланням на рішення міського голови Запоріжжя Володимира Буряка. 

"Карантин у школах Запоріжжя продовжений до 21 лютого включно. З 22 лютого заняття відновляться, якщо епідемічна ситуація не погіршиться. Таке рішення після консультацій з медиками прийняв сьогодні міський голова Володимир Буряк", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, рішення про можливість поновлення навчального процесу з 22 лютого ухвалено на підставі статистичних даних, що свідчать про зниження рівня захворюваності та звернень до медустанов за період карантину більш ніж в 3 рази.

Читайте також: У Сумах через грип закрили сім шкіл

Як повідомляв Укрінформ, 6 лютого міський голова Володимир Буряк підписав розпорядження, відповідно до якого в Запоріжжі з 7 лютого і до особливого розпорядження призупинено навчання в школах і позашкільних установах. 14 лютого міський голова продовжив карантин до понеділка, 19 лютого, включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-