Мін'юст розпочав перемовини щодо будівництва СІЗО - Чернишов

Мін'юст розпочав перемовини щодо будівництва СІЗО - Чернишов

Укрінформ
Міністерство юстиції розпочало перемовини з муніципальною владою щодо будівництва слідчих ізоляторів. 

Про це повідомив заступник міністра юстиції Денис Чернишов у інтерв'ю Укрінформу

«Ми розпочали перемовини з муніципальною владою кількох міст, тому що за рахунок децентралізації у деяких містах з'явилися доходи в бюджетах. Ми прагнемо винести слідчі ізолятори із центрів населених пунктів. Розуміємо, що під лежачий камінь вода не тече, а від Мінфіну можна грошей чекати дуже довго, тому й шукаємо альтернативи», -  зазначив Чернишов.

Він зауважив, що відповідні переговори відбулися з керівниками Львова та Одеси. 

Читайте також: Денис Чернишов, заступник міністра юстиціїСпівробітники СІЗО перебувають у таких же ганебних умовах, як і ув'язнені

Коментуючи ситуацію щодо реалізації проекту приватно-державного партнерства, котрий передбачав залучення інвесторів до будівництва Лук'янівського та Львівського СІЗО, Чернишов наголосив, що Мін'юст отримав пропозицію від іноземного інвестора. 

«А про Київське (Лук'янівське - ред.) СІЗО всі говорили, що це ласий шмат, прогнозували тіньові оборудки і вважали, що Мін'юст хоче заробити на ньому якісь гроші. Але черги взяти участь у проекті немає. Ми звернулися до комерційних відділів посольств. За цим напрямом досить повільна реакція, але тим не менш, є певна зацікавленість китайців із приводу перебудов у СІЗО не тільки в Києві», -  зазначив заступник міністра. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-