Суд відправив під нічний арешт чиновника, що взяв хабара кріслом

Суд відправив під нічний арешт чиновника, що взяв хабара кріслом

Укрінформ
Голові Кривоозерської райдержадміністрації на Миколаївщині Олексію Мірошниченку суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«Голові Кривоозерської райдержадміністрації Олексію Мірошниченку 12 лютого Первомайський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. Тобто, він має перебувати вдома в нічний час», - сказали у прокуратурі.

Варто зауважити, що обвинувачення просило суд обрати міру запобіжного заходу у вигляді арешту із можливістю вийти під заставу близько 96 тисяч грн.

Читайте також: В ініційованих НАБУ справах суд ухвалив лише один обвинувальний вирок

Як уже повідомляв Укрінформ, працівниками Первомайської місцевої прокуратури спільно з оперативниками Управління захисту економіки в Миколаївській області задокументовано факт одержання неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів та майна головою Кривоозерської райдержадміністрації, начальником відділу освіти та завідувачем сектору господарського забезпечення РДА. Ці посадові особи вимагали та отримали неправомірну вигоду у вигляді 9 тисяч гривень та шкіряного офісного крісла від приватного підприємця за надання дозволу на оренду приміщення державної власності у смт Криве Озеро.

Їм повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб та поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-