Команда українського бренду створила емблему із шурупів

Команда українського бренду створила емблему із шурупів

PR
Укрінформ
Представники торгової марки “Дніпро-М”, що надає українцям інструменти для ремонту та будівництва, встановили рекорд України у категорії «Найбільший напис, створений із шурупів».

Про це повідомили в прес-службі компанії.

Учасники вкручували інструментами бренду шурупи в дерев’яну площину (6,10 х 1,70) аби символічно відтворити логотип торгової марки “Дніпро-М”.  Дійство тривало близько години. Представником реєстру рекордів України було зафіксовано 9690 використаних шурупів. Як зазначила команда бренду, ідею було втілено аби показати, що інструментом “Дніпро-М“ можна створювати масштабні та естетичні речі.

Гігантський напис із шурупів – рекорд України від “Дніпро-М”

Довідка: В 2011 році ТМ “Дніпро-М” ввела на український ринок свій перший продукт – зварювальне обладнання. Вже у 2017 році Українська народна премія оголосила торгову марку “Дніпро-М” лідером у категорії ”Краще зварювальне обладнання”. Станом на 2018 рік у асортименті бренда наявний електро- та бензоінструмент, ручний, витратний інструмент високої якості. ТМ Дніпро-М позиціонує себе як перший український бренд, що зробив професійну якість доступною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-