Прокуратура спростовує зняття арешту з майна одеського заводу Міноборони

Прокуратура спростовує зняття арешту з майна одеського заводу Міноборони

Укрінформ
Військова прокуратура Південного регіону України поширила заяву про спроби публічної дискредитації правоохоронних органів з боку деяких зацікавлених осіб, які можуть бути причетні до незаконної приватизації майнового комплексу держпідприємства МОУ "Одеський автомобільний ремонтний завод".

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону.

"Окремі інтернет-видання поширили недостовірну інформацію про хід досудового розслідування кримінального провадження стосовно спроб незаконного відчуження майна держпідприємства МОУ "Одеський автомобільний ремонтний завод". Зокрема, про нібито відкликання з суду клопотання прокурора про накладення арешту на зазначене майно Міністерства оборони України. Насправді Військова прокуратура Одеського гарнізону здійснює процесуальне керівництво в досудовому розслідуванні за фактом здійснення ліквідатором дій щодо незаконного відчуження майна даного заводу", - зазначили в прокуратурі.

Читайте також: На забезпечення тилу ЗСУ торік витратили 8,6 млрд - Міноборони

Більш того, з метою недопущення відчуження майна Міністерства оборони України Військова прокуратура звернулася до суду із заявою про накладення на майно арешту. І 26 грудня 2017 року Приморський райсуд Одеси її задовольнив. Відомості внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна.

Як повідомлялося, військові прокурори здійснють розслідування фактів, пов'язаних з неправомірним продажем ДП "Одеський авторемзавод" арбітражним керуючим Ібрагімом Салієвим, який ініціював без погодження з Міноборони процедуру продажу з аукціону цілісного майнового комплексу підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-