Робота не вовк: мер Одеси більш як на місяць

Робота не вовк: мер Одеси більш як на місяць "застряг" у відпустці

Укрінформ
Міський голова Одеси Геннадій Труханов після закінчення відпустки поки що так і не з'явився у міськраді. Планову апаратну нараду, яка проходить щопонеділка, знову вів його заступник Анатолій Орловський. Таким чином, мер відсутній на роботі 41-й день.

Як повідомляє Укрінформ, у міськраді відсутність Труханова і перспективи його найближчої появи ніяк не коментують, на офіційному сайті останні оновлення було зроблено торік. 

Правда, час від часу Труханов виставляє пости у соцмережі Facebook. Так, наприклад, городяни дізналися про його відрядження до Греції, а потім - у Швейцарію. 

У вихідні він поділився з городянами думкою про пам'ятник засновникам Одеси, навколо якого точаться суперечки і конфлікти. 

"Переважна більшість одеситів виступає категорично проти посягань на наше надбання. І я сподіваюся, що 5 лютого судді, які змушені розглядати нерозумну вимогу знищити пам'ятник архітектури, захистять місто від посягань вандалів", - написав Труханов

Мер Одеси пішов у відпустку 26 грудня  на 22 календарні дні. Відразу після закінчення відпустки, 19 січня, з'явилося розпорядження заступника, Анатолія  Орловського, про продовження відпустки Труханова до 22 січня. Потім були два відрядження, після чого він знову взяв відпустку - з 29 січня по 4 лютого 

Читайте також: У відпустку після відпустки: мер Труханов не поспішає повертатися в Одесу

ЗМІ вважають, що Труханова більш як місяць немає на робочому місці через проблеми з НАБУ і Генпрокуратурою України. 

У суботу, 3 лютого, в літньому театрі Одеси активісти провели акцію "40 днів без Труханова".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-