Загиблого в ДТП волонтера завтра поховають у Дніпрі

Загиблого в ДТП волонтера завтра поховають у Дніпрі

Укрінформ
Волонтера Леоніда Краснопольського, який загинув у неділю в ДТП у Дніпрі, ховатимуть у середу, 7 лютого. Похованням опікується єврейська громада Дніпра.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив реб Ашер Йосеф Черкаський.

«Похорон заплановано на середу, 7 лютого. Хоча за нашими законами це слід було б зробити ще вчора, але річ у тім, що справа кримінальна і сьогодні буде проведено розтин тіла, хоч це також суперечить законам нашої віри. Також батьки Леоніда зможуть приїхати лише у вівторок, а наш закон дозволяє чекати родичів», - сказав реб Ашер.

Він додав, що прощання розпочнеться об 11 годині у дворі КДЦ «Менора». Похорон о 12.30 на кладовищі, що на Запорізькому шосе.

Як повідомляв Укрінформ, 4 лютого у Дніпрі на Набережній Перемоги сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинув  волонтер Леонід Краснопольський. Раніше він жив у Донецьку і був дизайнером одягу. За підтримки Михайла Вороніна  відкрив своє ательє. Також  випустив колекцію одягу своєї ТМ Menstown.

Разом із  дружиною він почав допомагати українській армії на блокпостах. Через деякий час на нього написала донос 19-річна дочка партнерки по ательє, і Краснопольський 4 дні пробув у будівлі СБУ, де його допитував слідчий з РФ. Після цього він виїхав до Дніпра.

Краснопольський також шив одяг, бронежилети та рюкзаки для бійців АТО. Крім того, він відкрив інтернет-магазин hunta.in.ua, в якому продавав аксесуари і футболки з українською символікою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-