На Миколаївщині горів маслозавод

На Миколаївщині горів маслозавод

Укрінформ
На Миколаївщині горів маслозавод, пожежа була ускладнена скупченням легкозаймистих матеріалів.

 Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

«5 лютого близько 6 години ранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу складу маслозаводу, який розташований у смт. Березанка на вул. Новосельська», - йдеться у повідомленні.

На місце виїхало 2 відділення 8 Державної пожежно-рятувальної частини. Встановлено, що горить дах складу. Через те, що рятувальників несвоєчасно сповістили про пожежу, а також, що будівля старої забудови із дерев’яними перекриттями (що створює високе пожежне навантаження), вогонь встиг охопити весь дах. Площа пожежі на момент прибуття рятувальників становила близько 2500 кв.м. О 07:20 пожежу локалізовано. Рятувальники вжили заходів, щоб не допустити перекидання вогню на сусідні забудови.

 Наразі тривають роботи по ліквідації пожежі. Гасіння ускладнюється скупченням горючих матеріалів (лушпиння від насіння).

Читайте також: На Одещині через вибух газового балона постраждало троє людей

 На місці працює 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу 8 ДПРЧ. Додатково на місце виїхала мобільно-оперативна група ГУ на чолі з заступником начальника з реагування на надзвичайні ситуації Михайлом Грибом.

Попередня причина пожежі - порушення технологічного процесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-