На кордоні з Польщею затримали нелегалів із Туреччини та їх переправників

На кордоні з Польщею затримали нелегалів із Туреччини та їх переправників

Укрінформ
На українсько-польському кордоні правоохоронці завадили переправленню нелегальних мігрантів із Туреччини та затримали двох осіб, причетних до спроби їх переміщення через державний кордон.

Про це повідомляє ДПСУ.

«Учора на ділянці відділу прикордонної служби «Шегині» прикордонники Мостиського загону разом із співробітниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, запобігли незаконному перетину державного кордону України двома громадянами Туреччини. Інформацію про шукачів кращої долі прикордонники отримали від співробітників Служби безпеки, відповідно посилили охорону окремих напрямків кордону та залучили до служби додаткові резерви. Двох осіб, громадян Туреччини, затримали за 500 метрів від корону з Польщею, а вже через деякий час група силової підтримки оперативно-розшукового підрозділу прикордонників зупинила автівку із двома їх пере правниками», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прикордонники торік виявили 2,1 тисячі осіб, яких розшукував Інтерпол

Зазначається, що громадян Туреччини затримано в адміністративному порядку, рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання кордону прийматиме суд. Стосовно осіб, причетних до спроби їх переправлення, наразі тривають оперативно-слідчі заходи, також встановлюється коло осіб, можливо, причетних до цього злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-