На Вінниччині за хабарі судитимуть чиновників Укртрансбезпеки

На Вінниччині за хабарі судитимуть чиновників Укртрансбезпеки

Укрінформ
На Вінниччині прокуратура передала до суду обвинувальний акт відносно керівника та співробітника Управління Укртрансбезпеки у Вінницькій області, які брали хабарі за видачу дозволів на міжнародні перевезення.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

«За процесуального керівництва прокуратури Вінницької області завершено досудове слідство у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди службовими особами Управління Укртрансбезпеки у Вінницькій області. Наразі обвинувальний акт відносно вказаних осіб, які скоїли кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України, направлено до суду для розгляду по суті», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Суд РФ визнав хабарником екс-губернатора Кіровської області

Під час проведення досудового слідства  встановлено, що керівником Управління Укртрансбезпеки у Вінницькій області та головним спеціалістом цього Управління отримувалась неправомірна вигода за видачу дозволів на міжнародні перевезення вантажів за кордон України.

Читайте також: Суд зменшив "королю контрабанди" заставу майже у 150 разів

Зловмисникам загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-