Вибух у Нікополі: поліція розслідує замах на вбивство депутата

Вибух у Нікополі: поліція розслідує замах на вбивство депутата

Укрінформ
За фактом замаху на депутата Нікопольської міської ради поліція відкрила  кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Дніпропетровській області.

«За фактом замаху на вбивство депутата Нікопольської міської ради поліція відкрила  кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство), що передбачає до 15 років позбавлення волі», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що одразу після скоєння злочину місце події обстежили вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками. Оперативниками були відпрацьовані всі місця відходу нападника. Наразі поліція опитує можливих свідків події та встановлює всі обставини злочину. Вживаються заходи для встановлення та затримання нападника.

Як повідомляв Укрінформ, 31 січня у Нікополі приблизно о 18:35 на вулиці Трубченка біля гаражів пролунав вибух, внаслідок чого  травмовано одну людину.

За повідомленнями свідків, потерпілий заїхав до гаража на своєму автомобілі, а коли вийшов з нього, невідомий чоловік кинув всередину дві гранати, попередньо – Ф-1 та РГД-5. Після нападу зловмисник втік, а чоловіка з множинними осколковими пораненнями обох ніг доставили до лікарні.

Читайте також: За фактом вбивства військового у Києві відкрили справу

Як стало відомо, постраждав депутат міської ради Олександр Рибаков. До хірургічного відділення його привезли без свідомості, він втратив багато крові. Але нині чоловік у стабільному стані. Зазначається також, що основний удар від вибуху, який начебто спричинила граната, взяв на себе автомобіль Toyota Camry.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-