За фактом вбивства військового у Києві відкрили справу

За фактом вбивства військового у Києві відкрили справу

Укрінформ
За фактом вбивства військовослужбовця у Дніпровському районі Києва відкрито кримінальне провадження, правоохоронці розшукують учасників конфлікту, що призвів до смерті чоловіка.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Столична поліція розшукує чоловіка, який смертельно травмував військовослужбовця. Під час конфлікту у кафе зловмисник ножем вдарив опонента у шию і втік. За фактом умисного вбивства слідчі розпочали кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що до чергового Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля ресторану на вулиці Сергієнка один із учасників бійки отримав ножове поранення. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

По прибуттю правоохоронці поспілкувалися із лікарями «швидкої допомоги», які констатували смерть потерпілого. За попередньою інформацією медиків, хлопець помер від ножового поранення шиї.

Свідки події розповіли, що у кафе між двома компаніями виник конфлікт. Коли словесні аргументи закінчилися, один із чоловіків вихопив ніж і вдарив ним опонента у шию. Після скоєного зловмисник зі своїми товаришами втік на своїх автівках.

Читайте також: У київському ресторані після сварки вбили військового

Потерпілий – військовослужбовець, 1996 року народження. 

Відомості про подію внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення усіх осіб – учасників конфлікту, а також затримання головного фігуранта та притягнення його до відповідальності за вчинення тяжкого злочину.

Фото: Еспресо TV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-