У Новій Каховці стався збройний конфлікт на заводі, шестеро поранених

У Новій Каховці стався збройний конфлікт на заводі, шестеро поранених

Укрінформ
У місті Нова Каховка у середу пізно ввечері на одному з підприємств стався конфлік із застосуванням травматичної зброї, в результаті якого є поранені.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив заступник начальника відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області Віталій Байдаров.

"Вчора ввечері близько 21.45 в чергову частину Новокаховського відділу поліції надійшло повідомлення, що на територію одного з підприємств міста проникли близько 20 невідомих осіб і чутно постріли. На місце події негайно виїхали керівництво відділу поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейськими встановлено, що між групою невідомих осіб, які проникли на підприємство, та його охоронцями стався конфлікт. Під час конфлікту було застосовано травматичну зброю. В результаті сутички отримали поранення і травми та доставлені до міської лікарні 6 осіб", - розповів Байдаров.

За інформацією поліції, стан постраждалих задовільний.

"Наразі учасники конфлікту знаходяться в Новокаховському відділі поліції. За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України "Хуліганство" та ч.2 ст.345 ККУ "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу". Поліція встановлює всі обставини події", - зазначив Байдаров.

Читайте також: У київському ресторані після сварки вбили військового

Згідно з інформацією, отриманою кореспондентом агентства з інших джерел, збройний конфлікт стався на розташованому у Новій Каховці заводі з переробки сої ТОВ "Каховка Протеїн Агро".

Як нещодавно повідомляв Укрінформ, на заводі з переробки сої в Херсонській області, що вже тривалий час є фігурантом судових розглядів, напали на журналістів під час підготовки матеріалу. За фактом скоєння нападу журналісти звернулися до правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-