Мітингувальники заблокували автодорогу на ПП

Мітингувальники заблокували автодорогу на ПП "Рава-Руська"

Фото
Укрінформ
У Львівській області у вівторок, 30 січня, кілька десятків протестувальників заблокували дорогу на пункті пропуску "Рава-Руська".

Про це повідомляє прес-центр Державної фіскальної служби в області в Facebook.

"Сьогодні, близько 18:30, група осіб (близько 80) розпочала блокування дороги до пункту пропуску "Рава-Руська". Претензій до роботи митниці від мітингуючих немає. Також під час спілкування блокувальників з одним із керівників митного поста ні усних, ні письмових звернень не надходило", - йдеться у повідомленні.

Разом з цим депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич написав у Facebook, що мітингувальники незадоволені роботою митниці.

Патрульна поліція повідомляє, що в акції протесту беруть участь близько 30-40 осіб, які ходять по пішохідному переходу. За словами правоохоронців, акція проходить мирно, передає zaxid.net.

Раніше повідомлялося, що вранці 17 січня в с. Воля Висоцька Жовківського району Львівської області військові пенсіонери перекрили дорогу, що веде до пункту пропуску "Рава-Руська" на кордоні з Польщею, вимагаючи перерахунку пенсій для військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-