Адміністрація морпортів сказала, що НАБУ шукає в Одесі

Адміністрація морпортів сказала, що НАБУ шукає в Одесі

Укрінформ
Обшуки на території Одеської філії державного підприємства "Адміністрація морських портів України" проводяться в рамках кримінального провадження за фактом привласнення в 2015 році коштів.

Про це повідомляє ДП "Адміністрація морських портів України".

"Сьогодні на території Одеської філії Державного підприємства "Адміністрація морських портів України" працівниками Національного антикорупційного бюро України проводиться обшук на підставі постанови слідчого судді Солом'янського районного суду м. Київ в рамках кримінального провадження за фактом привласнення в 2015 році коштів посадовими особами ТОВ "Техморгідробуд" за попередньою змовою з посадовими особами АМПУ", - йдеться в повідомленні.

Як зазначив заступник голови АМПУ щодо морської і внутрішньої безпеки Сергій Гронський, посадові особи, які фігурують у проведенні слідчих дій, пов'язані з попереднім керівництвом ДП АМПУ.

Читайте також: НАБУ проводить масштабні обшуки в Одесі, затримані 10 осіб - Ситник

"В ході обшуку вилучаються документи, перераховані в постанові суду, для подальшого розслідування. Ми надаємо всебічну підтримку в проведенні слідчих дій, адже для нас важливо виявлення фактів зловживань на місцях і залучення винних до відповідальності", - сказав Гронський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-