Смерть на полюванні: губернатор Сумщини нагадав, що це вже другий випадок

Смерть на полюванні: губернатор Сумщини нагадав, що це вже другий випадок

Укрінформ
У Лебединській райдержадміністрації Сумської області, заступник голови якої Іван Легкий у віці 60 років був застрелений на полюванні 28 січня, має найближчим часом пройти комплексна перевірка.

Про це у понеділок, 29 січня, під час апаратної наради в Сумській облдержадміністрації повідомив голова ОДА Микола Клочко, який, висловивши співчуття родині загиблого, зазначив, що голова райдержадміністрації Віктор Химич не справляється зі своїми обов’язками.

„У вас у районі відбувається беззаконня. Це не перший трагічний випадок – аналогічна ситуація на Лебединщині вже була у 2015 році. Я неодноразово попереджав керівників району про персональну відповідальність. Тому Віктору Химичу, який досі не вийшов зі мною на зв’язок, необхідно подумати про доцільність свого перебування на посаді. Надаю доручення протягом тижня зробити комплексну перевірку Лебединської райдержадміністрації”, – звернувся до керівників Лебединського району Клочко.

Читайте також: Вбивство на полюванні: підозрюваний пройшов перевірку поліграфом

За його словами, на Сумщині, на жаль, окремими особами штучно створюються ситуації, які несуть загрозу здоров’ю та життю громадян, тому відповідальність за безпеку у районі лежить на представниках структурних підрозділів і, особливо, на головах райдержадміністрацій.

Зокрема, Клочко наголосив на дотриманні правил безпеки під час полювання, оскільки, за попередніми даними, трагічний випадок стався через порушення правил полювання.

Як повідомлялося, заступник голови райдержадміністрації Іван Легкий загинув 28 січня під час полювання у лісовому масиві села Московський Бобрик Лебединського району внаслідок пострілу з мисливської рушниці.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею „Вбивство”, проте не виключають вірогідність нещасного випадку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-