Вбивство на полюванні: підозрюваний пройшов перевірку поліграфом

Вбивство на полюванні: підозрюваний пройшов перевірку поліграфом

Укрінформ
Підприємець Сергій Коваленко, підозрюваний у вбивстві під час полювання заступника голови Лебединської РДА на Сумщині Івана Легкого, пройшов перевірку на поліграфі.

Прилад не зафіксував у його показаннях ознак неправдивої інформації.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомило джерело у правоохоронних органах Сумської області.

„Підозрюваний пройшов перевірку поліграфом, і технічний засіб не зафіксував у його свідченнях неправдивої інформації”, - зазначило джерело.

Тим часом прес-секретар Сумської обласної прокуратури Наталія Науменко надала кореспондентові Укрінформу інформацію щодо можливості вбивства посадовця картеччю.

„За попередніми даними, картеч у кримінальному провадженні, порушеному за фактом загибелі заступника голови РДА, не фігурує. Проводиться експертиза усієї зброї, з якою вийшли на полювання люди, і лише після цього можна буде говорити, що і як відбувалося у лісовому масиві на Лебеденщині 28 січня”, - зазначила Науменко.

Як повідомлялося, заступник голови Лебединської районної адміністрації Іван Легкий загинув 28 січня під час полювання у лісовому масиві села Московський Бобрик Лебединського району.

Читайте також: У Сумах підготували онлайн виставку до 100-річчя бою під Крутами

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею „Вбивство”, проте не виключають вірогідність нещасного випадку.

У соцмережах з’явилася інформація, що всього на тому полюванні разом з єгерем було 9 осіб. Крім загиблого Легкого та підозрюваного у його вбивстві Коваленка в той день разом з ними були прокурор Сумської міської прокуратури Борис Рекуненко, старший оперуповноважений Управління захисту економіки УМВС в Сумській області Євген Кисіль, приватний підприємець Олег Іваницький, пенсіонер Юрій  Лагуткін, водій підприємства "Полтавагазвидобування Володимир Ломінський, єгер і син убитого.

Журналіст Станіслав Речинський, який поширив цю інформацію у Facebook, написав нібито підозрюваний стріляв під час полювання картеччю, що суворо заборонено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-