Загибель курсанта у Харкові: поліція повідомила подробиці

Загибель курсанта у Харкові: поліція повідомила подробиці

Укрінформ
Двадцятирічний курсант Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, якого знайшли мертвим, ніс вартову службу та був озброєний автоматом.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"28 січня о 22:47 до Шевченківського відділу поліції надійшла інформація про те, що при проведені перевірки в одному з навчальних закладів виявлено відсутність курсанта. 20-річний чоловік ніс вартову службу з охорони військового містечка та був озброєний автоматом. Під час огляду території поліцейські виявили тіло курсанта", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Харківському університеті від вогнепального поранення загинув курсант

Причиною його загибелі вважають вогнепальне поранення голови.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з приміткою «самогубство» Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановлюють усі обставини події.

Як повідомляв Укрінформ, 28 січня близько 21. 30 у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба було виявлено без ознак життя тіло курсанта інженерно-авіаційного факультету. Однією із версій слідства, яке на даний час розглядається правоохоронними органами - самогубство військовослужбовця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-