Синоптики прогнозують на понеділок дощ, мокрий сніг та ожеледицю

Синоптики прогнозують на понеділок дощ, мокрий сніг та ожеледицю

Карта
Укрінформ
В Україні у понеділок, 29 січня, очікується мокрий сніг з дощем, на дорогах ожеледиця.

Про це повідомляє у Фейсбуці Укргідрометцентр. 

“29 січня в Україні хмарно. У західних, Житомирській та Вінницькій областях невеликий дощ, вночі подекуди з мокрим снігом, температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла. У східних областях помірний сніг і мокрий сніг; температура вночі вночі 4-9° морозу, вдень близько 0°. На решті території невеликий і помірний мокрий сніг з дощем, лише у більшості південних областей вночі без істотних опадів; температура вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла”, - йдеться в повідомленні. 

В Україні, крім західної частини, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, на Правобережжі пориви 15-20 м/с.

На дорогах країни місцями ожеледиця.

У Києві синоптики прогнозують невеликий мокрий сніг з дощем у понеділок. На дорогах подекуди ожеледиця.

Пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 2-4° тепла.

29 січня у Львові вночі невеликий дощ з мокрим снігом, вдень дощ. На дорогах подекуди ожеледиця. Пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі 1-3° тепла, вдень 5-7° тепла.

В Одесі вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий дощ. На дорогах подекуди ожеледиця. Місцями пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 4-6° тепла.

Читайте також: На Харківщині вже два випадки обмороження, один - смертельний

29 січня в Дніпрі вночі сніг та мокрий сніг, вдень мокрий сніг з дощем. Місцями ожеледь, на дорогах подекуди ожеледиця та налипання мокрого снігу. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 2-4° тепла.

У Харкові вночі сніг, вдень мокрий сніг. Місцями ожеледь, на дорогах подекуди ожеледиця та налипання мокрого снігу. Температура вночі 5-7° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

29 січня у Карпатах вночі мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг з дощем. На дорогах подекуди ожеледиця. Місцями пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° тепла до 3° морозу.

Карта: Укргідрометцентр

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-