Психічно неврівноважений

Психічно неврівноважений "замінував" будівлю відділення СБУ

Фото
Укрінформ
Підозрілу коробку при вході до адмінбудівлі Ізмаїльського відділення СБУ, через яку довелось евакуювати співробітників спецслужби і мешканців сусідніх будинків, встановив сьогодні вранці 46-річний житель міста, що страждає розладами психіки.

Фахівці вибухотехнічної служби які прибули з Одеси, не виявили вибухівки, повідомляє відділ комунікацій Одеського главку Нацполіції.

"О 7 год. ранку до Ізмаїльського відділу поліції надійшло повідомлення про можливе замінування будівлі СБУ на вулиці Адмірала Холостякова. На місце виклику прибули працівники поліції, ДСНС, газової та інших служб. Перед прибуттям фахівців-вибухотехніків з будівлі було евакуйовано співробітників спецслужби, а також мешканців прилеглих будинків і дітей найближчого дошкільного закладу", - зазначили в поліції.

Однак вибухівки в коробці не виявили - у ній сапери знайшли носильні речі та продукти харчування. Оперативно вжитими правоохоронцями заходами також було встановлено особу псевдомінера - 46-річного місцевого жителя, який за попередніми даними, страждає на розлади психіки, уточнили в поліції.

Наразі встановлюються всі обставини події. Вирішується питання про кваліфікацію вчиненого діяння.

Фото: Ізмаїльський відділ поліції в Одеській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-