На місці падіння гелікоптера у Кременчуці знайшли

На місці падіння гелікоптера у Кременчуці знайшли "чорну скриньку"

Укрінформ
На місці падіння гелікоптера МІ-8 у Кременчуці Полтавської області, яке призвело до загибелі чотирьох осіб, знайдено бортовий літописець. Фахівці вивчать отриману з нього інформацію.

Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції України в Полтавській області Андрій Замахін.

"На місці катастрофи також знайдений бортовий літописець, інформація з якого буде ретельно вивчена та проаналізована", - зазначив він.

Як повідомлялося раніше, до розслідування аварії долучилися інспектори авіації, які разом зі слідчими досліджуватимуть уламки гелікоптера.

Читайте також: Аварія гелікоптера в Кременчуці: поліція назвала версію слідства

Наразі відомо, що загиблі - члени екіпажу, мешканці Вінницької, Харківської та Херсонської областей, 1964, 1967, 1968 та 1958 років народження. Всі були досвідченими пілотами ПрАТ "АК «Українські вертольоти». Дозвільні документи на політ були в порядку. 

За попередньою версією слідства, гелікоптер летів на невеликій висоті і пілоти не помітили розтяжку телевізійної вежі. 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за № 276 ч. 3 Кримінального кодексу України – «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту».

Як повідомляв Укрінформ, вчора ввечері гелікоптер МІ-8 під час навчально-тренувального польоту біля мікрорайону "Молодіжний" у Кременчуці Полтавської області допустив зіткнення з тросом кріплення опори телевежі, впав на пустирі і загорівся. Члени екіпажу загинули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-