Аварія гелікоптера в Кременчуці: поліція назвала версію слідства

Аварія гелікоптера в Кременчуці: поліція назвала версію слідства

Фото
Укрінформ
Гелікоптер МІ-8 упав у Кременчуці, бо пілоти могли не помітити розтяжку телевежі.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"За попередньою версією слідства, гелікоптер летів на невеликій висоті і пілоти не помітили розтяжку телевізійної вежі", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 26 січня, на місці події, разом зі слідчими, працюють інспектори авіації, аби дослідити уламки гелікоптера і місце падіння під час світлої пори доби та зробити фахові заключення. 

Читайте також: Падіння вертольота на Полтавщині: рятувальники уточнили кількість жертв

Наразі відомо, що загинули четверо членів екіпажу - вони працювали в ПрАТ "АК "Українські вертольоти". Всі були досвідченими пілотами, з великим стажем роботи.  Серед загиблих мешканці Вінницької, Харківської та Херсонської областей, 1964, 1967, 1968 та 1958 років народження. 

Фото: МВС

Прокуратура Полтавської області розслідує обставини падіння гелікоптера.

"Прокуратура Полтавської області розпочала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, досудове розслідування якого здійснює слідче управління Головного управління Національної поліції в області за ч. 3 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху, експлуатації транспорту, що спричинило загибель людей)", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, учора близько 19 години у Кременчуці під час виконання навчально-тренувального польоту гелікоптер МІ-8 втратив керування та, пошкодивши лінію електромережі, впав на пустир і загорівся.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-