На Миколаївщині в результаті зіткнення легковиків є загиблі і постраждалі

На Миколаївщині в результаті зіткнення легковиків є загиблі і постраждалі

Фото
Укрінформ
Двоє людей загинуло і ще двоє постраждало у результаті ДТП на автодорозі Одеса - Мелітополь - Новоазовськ у Миколаївській області.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«25 січня о 17:00 до відділу поліції Миколаївського району надійшло повідомлення, що на 101 км автодороги Одеса - Мілітополь - Новоазовськ, неподалік с. Нечаяне Миколаївського району, сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Citroen та BMW», - йдеться у повідомленні.

В результаті зіткнення водій Citroen та його пасажир віком близько 55 років, загинули на місці події. Водій BMW та 30-річна пасажирка Citroen з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до БСМП м. Миколаєва.

ДТП на Миколаївщині Фото: Фейсбук Поліції Миколаєва

Наразі відомо, що 39-річний водій Citroеn, мешканець м. Южноукраїнськ, їхав в напрямку Одеси, а 46-річний водій BMW, мешканець м. Одеса, їхав до Миколаєва.

Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України - «Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб», що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Призначено проведення відповідних експертиз, триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-