На Херсонщині розблокували рух транспорту через греблю Каховської ГЕС

На Херсонщині розблокували рух транспорту через греблю Каховської ГЕС

Укрінформ
На Херсонщині рятувальники розблокували рух транспорту через греблю Каховської ГЕС, перекритий там автотомобілем-цистерною.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповіла у четвер фахівець прес-служби Головного управління ДСНС України у Херсонській області Галина Лисенко.

"Опівдні 24 січня до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що біля міста Нова Каховка на дорозі перед Каховською ГЕС розвернуло великовагову вантажівку DAF з цистерною, в якій було 28 тонн олії. Вантажівка рухалась у бік Нової Каховки, і одразу за шлюзом, де дорога йде на невеликий підйом, вона не змогла піднятися на нього, машину розвернуло, і вона потрапила у сніговий замет на узбіччі дороги. В результаті, автомобіль повністю перекрив рух транспорту по правій смузі дорожнього полотна. До місця пригоди було направлено автомобілі підвищеної прохідності КамАЗ та УРАЛ аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС в області та чергове відділення 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автомобілі ЗІЛ-131. Лише близько 20.00 рятувальники змогли витягнути DAF із замету", - розповіла Лисенко.

Читайте також: На Запоріжжі обмежили рух трасою Василівка - Бердянськ

За її словами, на місце події викликали також представників власника автомобіля DAF, які направили сюди ще одну автоцистерну, і помпою перекачали в неї олію із загрузлої вантажівки. І вже з порожньою цистерною загрузлу машину рятувальники змогли доправити своїм автомобілем на дорогу.

Протягом усього цього часу проведення робіт на даній ділянці дороги співробітники Новокаховського відділу поліції забезпечували реверсний рух транспорту через Каховську ГЕС по одній смузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-