На трасі Одеса-Мелітополь ліквідували автозатор

На трасі Одеса-Мелітополь ліквідували автозатор

Фото
Укрінформ
На Херсонщині ліквідовано автомобільний затор, що утворився в результаті негоди на трасі Одеса - Мелітополь біля села Зірка Горностаївського району.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник Головного управління ДСНС України у Херсонській області Сергій Чорний. 

"У Горностаївському районі ліквідовано затор автотранспорту. 23 січня в районі села Зірка Горностаївського району на 300-му кілометрі траси Одеса–Мелітополь утворився автозатор. Причиною стала великовагова вантажівка, яку розвернуло на слизькому дорожньому полотні. Внаслідок цього за нею вишикувались понад півсотні транспортних засобів - як вантажних, так і легкових автомашин", - розповів Чорний.

Читайте також: У Харкові відучора йде сніг - затори тягнуться через усе місто

За його інформацією, вже опівдні усі 70 машин, які застрягли у заторі, були вивільнені зі снігової пастки. Наразі рух транспорту на трасі Одеса - Мелітополь біля села Зірка повністю відновлено, зазначив очільник обласного ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині 23 січня на трасі Одеса – Мелітополь біля села Зірка Горностаївського району у сніговому заторі застрягли 70 автомобілів. На ліквідації цього затору були задіяні рятувальники Каховського району і працівники облавтодору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-