На Запоріжжі через негоду обмежили рух трасою Харьків - Сімферополь

На Запоріжжі через негоду обмежили рух трасою Харьків - Сімферополь

Укрінформ
На Запоріжжі через негоду обмежено рух транспорту на ділянці траси М-18 Харьків - Сімферополь між Запоріжжям та Василівкою.

Про це повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Запорізькій області

«У зв’язку з погіршенням погодних умов, у вигляді сильного снігопаду, хуртовин, поривів вітру від 15 до 20м/с, з метою недопущення заторів автотранспорту та задля оперативного розчищення доріг від снігу, обмежено рух великовагових та маршрутних транспортних засобів на ділянці автомобільної дороги М-18 Харків – Сімферополь: на ділянці "Запоріжжя – м.Василівка". Обмеження діє з 21 год.30 хв 22.01.2018 до 08 год.00 хв 23.01.2018», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні через негоду 146 населених пунктів досі без світла

Зважаючи на мінливість погодних умов, Служба автомобільних доріг у Запорізькій області закликає водіїв бути обережними під час руху за складних погодних умов та чітко дотримуватися Правил дорожнього руху: користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції та інтервалу, не перевищувати швидкість.

Читайте також: Залізницю всю ніч розчищали від снігу - потяги ходять без затримок

Крім того, Служба автодоріг рекомендує водіям під час сильного погіршення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані, а в разі гострої необхідності збиратися у дорогу відповідально.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-