Залізницю всю ніч розчищали від снігу - потяги ходять без затримок

Залізницю всю ніч розчищали від снігу - потяги ходять без затримок

Укрінформ
Завдяки роботі залізничників з ліквідації наслідків негоди поїзди курсують без затримок.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"Упродовж минулої ночі майже тисяча залізничників прибирала від снігу вокзали, станції, колії в регіонах, які найбільше постраждали від негоди. У роботах були задіяні 4 снігоочисні колійні машини. Із залізничних об’єктів було вивезено понад 4 тис. м куб. снігу. Найактивніше робота зі снігоборотьби проводилася в Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій та Львівській областях. Затримок поїздів через негоду не було", - йдеться у повідомленні. 

В Укрзалізниці наголосили, що компанія постійно контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів – усі поїзди на даний час курсують згідно з графіком.

Читайте також: Укрзалізниця відновила послугу повернення е-квитків через інтернет

Для подальшого оперативного усунення наслідків негоди працюють відповідні штаби. За необхідності будуть залучені снігоочисні та снігоприбиральні машини. Крім того, для ліквідації наслідків снігопадів та ожеледі напоготові й спеціалізована техніка: грейдери, бульдозери на гусеничному ходу, фронтальні навантажувачі.

Укрзалізниця закликає пасажирів під час планування поїздок враховувати труднощі, що можуть виникнути через погодні умови, бути обережними та слухати оголошення на вокзалах. У разі виникнення зауважень та пропозицій щодо обслуговування пасажирів просять інформувати на гарячу лінію «Якість та сервіс» за номером: 0800-50-3111.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-