Зубко доручив до кінця доби розчистити трасу Київ-Одеса

Зубко доручив до кінця доби розчистити трасу Київ-Одеса

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко доручив місцевій владі до кінця доби розчистити трасу Київ-Одеса.

Про це він сказав на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки (ТЕБ) та надзвичайних ситуацій (НС) щодо ускладнення погодних умов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 "По обмеженню руху на трасі Київ-Одеса - відновити до кінця цієї доби", - сказав Зубко.

Він визнав, що на ліквідацію наслідків негоди завжди потрібний час, і прибрати сніг миттєво нереально, але робити це треба, не втрачаючи час. Крім того, на трасах необхідно облаштувати пункти обігріву, бо якщо людина опиниться на заметеній снігом трасі, вона має бути під контролем, бо головне для влади - життя та здоров'я людей.

Читайте також: Влада на місцях має бути готова до негоди - Зубко

Крім того, віце-прем'єр-міністр розкритикував рівень підготовки до нещодавної зимової негоди міста Черкаси. За його словами, там були серйозні проблеми із забезпеченням населення питною водою, перебої з електроенергією. "І головне те, що люди при цьому не знали, що відбувається, що робиться, які ремонтні роботи здійснюються і коли чекати воду", - сказав він.

У засіданні взяли участь голова ДСНС Микола Чечоткін, а також представники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, голови регіональних штабів з ТЕБ та НС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-