Через негоду рух вантажівок обмежили у Києві та 4 областях

Через негоду рух вантажівок обмежили у Києві та 4 областях

Укрінформ
Через негоду прийнято рішення обмежити рух великовантажного та великогабаритного транспорту в Києві, Київській, Чернігівській, Одеській та Черкаській областях.

Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

Зокрема, з опівночі 18 січня буде заборонено в'їзд великогабаритних транспортних засобів на територію Києва. Також починаючи з 20:00 години 17 січня обмежено в’їзд великовантажних та великогабаритних транспортних засобів на територію Київської області.

У Чернігівській області обмежений проїзд вантажівок з 20:00 17 січня по автомобільній дорозі загального користування Н-07 Київ – Суми – Юнаківка, км 65+500 – км 208+341.

Читайте також: У Києві можна відстежити за онлайн-картою, чи прибирають сніг

У Черкаській області для упередження виникнення ускладнень дорожнього руху на трьох автомобільних дорогах області з 20:00 17 січня вводиться тимчасове обмеження руху вантажівок.

В Одеській області у зв’язку з очікуваним погіршенням погодних умов (дощ, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця, хуртовина) обмежено рух вантажівок з 00:00 18 січня по автомобільних дорогах загального користування.

Читайте також: Негода у столиці: як працюють аеропорти "Бориспіль" і "Київ"

Зазначимо, 18 січня на всій території України очікується значне ускладнення погодних умов з сильним вітром і снігопадами. 

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликав очільників районних та обласних держадміністрацій бути готовими до цілодобової роботи під час снігопадів 18 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-