У Тернополі місцева влада і перевізники знайшли компроміс

У Тернополі місцева влада і перевізники знайшли компроміс

Укрінформ
Приватні перевізники Тернополя  мають вийти на маршрути. 

Такий результат тригодинних перемовин між керівництвом міської ради та власниками маршруток, які сьогодні не вийшли в рейс через запровадження у Тернополі електронного обліку пасажиропотоків, повідомляє прес-служба міської ради.

«За результатами сьогоднішньої зустрічі ми домовилися, що перевізники повинні переходити на інший режим роботи, зокрема розраховувати зарплату водіям за год/км, що стимулюватиме їх відпрацьовувати весь графік. Також буде доставлено у тестовому режимі додаткові зчитувачі оплати проїзду», - сказав під час зустрічі міський голова Тернополя Сергій Надал.

Також повідомляється, що з понеділка працюватиме система контролю. Тобто, контролери перевірятимуть наявність проїзних квитків та документів на проїзд у пасажирів, що полегшить роботу водіям. А ті особи, які не матимуть квитків, будуть оштрафовані.

Читайте також: У Тернополі водії маршруток страйкують проти оплати проїзду картками

Як повідомляло агентство, у Тернополі 10 січня окремі водії приватних перевізників не вийшли на маршрути. Попри це весь комунальний громадський транспорт працював у штатному режимі.

 Цього дня водії прийшли до міської ради з кількома скаргами, зокрема, вони не розуміли, яким чином після впровадження автоматизованої системи оплати за проїзд (АСОП) отримуватимуть зарплату, а також хто здійснюватиме контроль за пасажирами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-