У Харкові на хабарі в $20 тисяч спіймали двох фіскалів

У Харкові на хабарі в $20 тисяч спіймали двох фіскалів

Укрінформ
Пiд час отримання хабара в сумі 20 тис. дол США затримано начальника вiддiлу з викриття економічних злочинів оперативного управління ГУ ДФС України в Харкiвськiй області та старшого оперуповноваженого вказаного вiддiлу.

Про це розповіла у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Слідчими поліції під процесуальним керiвництвом вiйськової прокуратури Харкiвського гарнiзону за матерiалами УСБУ в областi у ходi здiйснення досудового розслiдування кримiнального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України пiд час отримання неправомiрної вигоди у сумі 20 тис. дол США в порядку ст. 208 КПК України затримано начальника вiддiлу з викриття економiчних злочинiв оперативного управлiнння ГУ ДФС України в Харкiвськiй областi К. та старшого оперуповноваженого вказаного вiддiлу З., яку останнi, дiючи групою осiб, вимагали у суб’єкта пiдприємницької дiяльностi за нездiйснення вiдповiдних слiдчих дiй у рамках наданого їм доручення на проведення слiдчих дiй одного iз слiдчих пiдроздiлiв", - пише Сарган.

Читайте також: СБУ затримала поліцейського на хабарі у 40 тисяч

3 січня, повідомляв Укрінформ, у Харкові затримано головного державного ревiзора-інспектора управлiння аудиту ГУ державної фіскальної служби України в Харкiвськiй областi, який вимагав та отримав 250 тис. грн за зменшення розмiру нарахування штрафу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-