Затриманий на хабарі директор аеропорту Миколаєва вийшов під 2,5 мільйона застави

Затриманий на хабарі директор аеропорту Миколаєва вийшов під 2,5 мільйона застави

Укрінформ
Директор комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» Михайло Галайко, якого звинувачують у намаганні дати хабар в розмірі 700 тисяч гривень голові ОДА Олексію Савченку, вийшов під заставу у 2,5 млн грн.

Цю інформацію кореспонденту Укрінформу підтвердили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Затриманий Михайло Галайко дійсно вийшов під заставу, обрану судом, у розмірі 2,5 млн грн. Ця сума була внесена на рахунок судової адміністрації і тримати цю людину під вартою не було жодних підстав», - сказали у поліції.

Варто зауважити, що даною інформацією не володіють у Заводському районному суді Миколаєва, який обрав запобіжний захід. Там запевнили, що жодної інформації про те, що Галайко вийшов на волю не мають.

Читайте також: Директора Миколаївського аеропорту арештували на два місяці, застава - 2,5 мільйона

Як уже повідомляв Укрінформ, пізно ввечері 28 грудня був затриманий директор комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» Михайло Галайко під час намагання дати хабар в розмірі 700 тисяч гривень голові ОДА Олексію Савченку. Чоловіку загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

31 грудня 2017 року Заводський райсуд Миколаєва обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці з можливістю вийти під заставу у 2,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-