Директора Миколаївського аеропорту арештували на два місяці, застава - 2,5 мільйона

Директора Миколаївського аеропорту арештували на два місяці, застава - 2,5 мільйона

Укрінформ
Директора комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» Михайла Галайка, який намагався дати хабар в розмірі 700 тисяч гривень голові Миколаївської ОДА Олексію Савченку, взято під варту на 2 місяці. Галайко може вийти під заставу у 2,5 млн грн.

Таке рішення ухвалив Заводський районний суд міста Миколаєва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Застосувати до Михайла Галайка, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в слідчому ізоляторі міста Миколаєва до 26 лютого 2018 року. Визначити розмір застави, після внесення якої підозрюваний має бути звільнений з-під варти, у розмірі 2,5 млн грн», - йдеться у рішенні суду.

Читайте також: Через спробу дати хабара голові ОДА до миколаївського аеропорту прийде аудит

Як повідомляв Укрінформ, пізно ввечері 28 грудня було затримано директора комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» Михайла Галайка під час намагання дати хабар в розмірі 700 тисяч гривень голові Миколаївської ОДА Олексію Савченку. Гроші, які пропонувалися як хабар, отримані в якості «відкату» від керівника ТОВ «Автомагістраль» за підписання актів виконаних робіт з будівництва злітної смуги на суму 64 млн грн.

Чоловіку загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-