"Чиста вода" відмежувалася від пунктів розливу, що потрапили під підозру через спалах гепатиту

Укрінформ
Підприємство "Чиста вода" заявило, що не має відношення до однойменних пунктів розливу води, які потрапили під підозру через спалах гепатиту А у Миколаєві
Бутильована "Чиста вода" не має жодного стосунку до численних пунктів розливу води в тару покупця у Миколаєві.
Про це підприємство "Чиста вода" заявилo на своїй сторінці у Facebook.
«Бутильована "Чиста вода" не має ніякого відношення до численних пунктів розливу води в тару покупця, в тому числі тих, які мають у своїй назві слово "Чиста", "Жива", "Здоров'я" і т.д. Колектив підприємства пишається якістю своєї продукції», - йдеться у повідомленні.
Там також зазначається, що бутильована вода під маркою "Чиста вода" виробляється у селищі Сливіно Миколаївського району. Виробництво включає кілька стадій і процес виробництва максимально автоматизований.
Як уже повідомляв Укрінформ, у Миколаєві за останній тиждень різко збільшилося кількість хворих на гепатит А, на 3 січня зафіксовано вже 37 випадків, 5 з яких – в Інгульському районі, всі інші у Заводському. Епідрозслідування встановило, що особи, які захворіли, вживали доочищену воду з пунктів розливу ТМ «Чиста вода».
Наразі прийнято рішення перевірити всі пункти доочищення та розливу води, а роботу семи пунктів, про які повідомили хворі, тимчасово заборонити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-