На Київщині зникла жінка, яка розслідувала загибель своєї сестри

На Київщині зникла жінка, яка розслідувала загибель своєї сестри

Укрінформ
Тривають пошуки Ірини Ноздровської, яка розслідувала загибель своєї сестри Світлани Сапатинської в резонансній ДТП у Вишгородському районі.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у Вишгородському відділі поліції.

"Пошуки тривають, наразі жодної інформації щодо місця перебування Ірини Ноздровської немає", - зазначили у відділі поліції.

Вишгородський відділ поліції Головного управління Нацполіції в Київській області оголосив Ноздровську у розшук 30 грудня 2017 року.

"Встановлюється місце знаходження Ноздровської Ірини Сергіївни, 27.01.1979 року народження, громадянки України, уродженки села Демидів Вишгородського району, Київської області, яка 29.12.2017 близько 16:00 останній раз виходила на зв'язок зі своїми рідними і по теперішній час до місця проживання не повернулась", - йдеться у повідомленні про розшук. 

У поліції також наводять прикмети зниклої: на вигляд 35-40 років, зріст 152 см, середньої статури, волосся світле, до плечей, очі голубі, має родимку над верхньою губою з лівого боку. Жінка була одягнена в дублянку коричневого кольору, черевики зимові чорного кольору, помаранчевий светр, темно-сині штани, при собі мала червону жіночу сумочку.

Читайте також: Шуфричу-молодшому дали рік умовно

Водночас заступник шеф-редактора видання "Обозреватель" Анна Молчанова повідомила у Facebook, що зникла Ірина Ноздровська - юрист, яка останні кілька років займалася справою про загибель рідної сестри, яку у 2015 році збив племінник голови Вишгородського суду Дмитро Россошанський. Винуватця ДТП було засуджено до семи років позбавлення волі. За словами Молчанової, 27 грудня в Апеляційному суді Київської області відбулося останнє судове засідання, в результаті якого Россошанському не вдалося вийти за амністією.

"Іра "супроводжувала" кожен крок слідства, всі експертизи і т.п. Пошуку справедливості вона присвятила весь свій час і сили... Ірі постійного погрожували родичі і друзі злочинця. За цими фактами були порушені кримінальні провадження", - зазначає Молчанова.

Вона уточнила, що 29 грудня Ноздровська "виїхала з роботи в Києві, а о 17.00 востаннє розмовляла по мобільному з мамою, сказала, що знаходиться на Петрівці або в Петрівцях (мама не розібрала)". Після цього Ірина припинила виходити на зв'язок.

Як повідомлялося, резонансна ДТП, внаслідок якої загинула 26-річна Світлана Сапатинська, сталася 30 вересня 2015 року в селі Демидів Вишгородського району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-