Затриманий за напад на Укрпошту вдавав

Затриманий за напад на Укрпошту вдавав "пророка" та балотувався в мери

Фото, відео
Укрінформ
Володимир Безух, який напередодні взяв заручників у харківському відділенні "Укрпошти", в 2006 році балотувався на пост мера Харкова, а в 2014-му "пророкував" в Україні "громадянську війну" та "епідемію".

Зокрема, начальник департаменту патрульної поліції Євген Жуков на своїй сторінці у Facebook опублікував агітаційний плакат Володимира Безуха, який у 2006 році балотувався на посаду міського голови Харкова. 

Водночас на платформі YouTube оприлюднено відеозапис, датований квітнем 2014 року, в якому Безух, влаштувавши одиночний пікет, називає себе екстрасенсом і пророкує "громадянську війну" та "епідемію" в Україні.

При цьому Безух заявляє, що війна в Україні триватиме три роки. Крім того, він "віщував" армагеддон у 2017 році.

Читайте також: Захоплення Укрпошти у Харкові: суд сьогодні обиратиме запобіжний захід нападнику

Як повідомляв Укрінформ, 30 грудня у 14:40 невідомий забарикадувався у відділенні зв'язку "Укрпошти", що на вул. Шевченка біля метро "Київська". Він узяв у заручники 11 людей, у тому числі двох дітей. Частину з них він відпустив після перемовин з поліцією. Решту було звільнено в результаті спецоперації правоохоронців.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання до 15 років тюрми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-