Директора аеропорту Миколаєва затримали на спробі дати хабара губернатору

Директора аеропорту Миколаєва затримали на спробі дати хабара губернатору

Укрінформ
Директор комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» Михайло Галайко затриманий під час намагання дати хабар в розмірі 700 тисяч гривень голові ОДА Олексію Савченко.

Про це під час брифінгу 29 грудня сказав голова Миколаївської обдержадміністрації Олексій Савченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«До мене надходила інформація про керівника Миколаївського аеропорту Галайка, що там відбуваються якісь процеси.  А вчора увечері я був шокований тим, що ця людина принесла мені хабара», - заявив Савченко.

Читайте також: У Запорізькій області за вимагання і хабар затримано заступника прокурора

Прокурор Миколаївської області Тарас Дунас, який також взяв участь у брифінгу, у свою чергу зазначив, що Галайко затриманий з пакетом, в якому було 700 тисяч гривень. Всього він пропонував понад 2 мільйони гривень. Гроші були запропоновані начебто за те, щоб з ним було продовжено трудовий контракт, термін дії якого днями закінчився.

Наразі директор аеропорту затриманий. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 369 Кримінального кодексу України («Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі»).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-