В Україні презентували 50-ий сервісний центр МВС

В Україні презентували 50-ий сервісний центр МВС

Фото
Укрінформ
У МВС презентували 50-ий сервісний центр нового зразка.

Про це повідомляє прес-служба Головного сервісного центру МВС.

"...Офіційно за участю заступника міністра внутрішніх справ України Тетяни Ковальчук та начальника Головного сервісного центру МВС Владислава Криклія презентували 50-ий сервісний центр МВС нового зразка. За рік колишні МРЕВ перетворилися на інноваційні центри формату відкритого офісу, де громадянам надають послуги з реєстрації авто, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість", - йдеться у повідомленні.

Сервісний центр МВС у Луцьку запрацював офіційно ще 12 грудня та вже надав громадянам 1832 послуги. Обслуговує громадян 15 працівників, 8 з яких раніше не працювали у системі МВС. Окрім цього, у Волинській області функціонує мобільний сервісний центр, який за 8 місяців роботи надав 870 послуг українцям у віддалених населених пунктах.

Читайте також: Працівникам сервісних центрів МВС обіцяють підняти зарплату

«Cаме цей центр для лучан є прикладом успішного державно-приватного партнерства, де ми змогли отримати абсолютно правильне та зручне приміщення та зекономити державні кошти. Він також є показовим прикладом інклюзивності державної структури, адже тут передбачені усі необхідні умови отримання послуг для людей з інвалідністю: пандуси, кнопка виклику адміністратора, паркувальні місця та інші зручності», - зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Створити центр за таким прикладом вдалося зокрема за підтримки компанії Auto West Group. Новий сервісний центр МВС обладнаний електронною чергою, сучасною інформаційною системою та планшетом оцінки якості обслуговування. В центрі працює термінал для оплати послуг, є дитячий куточок та полиця для буккросингу. На прилеглій території для відвідувачів встановлені лави із сонячними батареями та виходами для підзарядки телефонів.

Новий сервісний центр МВС працює за адресою: с. Струмівка, вул. Рівненська, 74. Громадян тут обслуговуватимуть без обідніх перерв з вівторка по п'ятницю з 9:00 до 18:00 та у суботу з 9:00 до 16:45. Понеділок та неділя - вихідні.

Сервісні центри МВС відкриті для комунікації з громадянами: отримати консультації щодо послуг можна за телефоном (044) 290-18-99 або на офіційній сторінці Головного сервісного центру МВС у Facebook, сайт -  hsc.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-