"Фантом" поклав край незаконній торгівлі сумнівним пальним у Бахмуті

Фото
Укрінформ
У Донецькій  області спецпідрозділ "Фантом" припинив незаконну торгівлю пальним сумнівного походження.

Про це у четвер повідомили в Головному управлінні ДФС у Донецькій області.

"В межах операції "Акциз-2017" співробітники управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій області (спецпідрозділ "Фантом") припинили незаконну діяльність з продажу паливно-мастильних матеріалів сумнівного походження", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що на території промислової зони міста  Бахмут в орендованих складських приміщеннях місцевий громадянин здійснював незаконне зберігання та збут паливно-мастильних матеріалів без наявності необхідних документів дозвільного характеру.

Незаконна торгівля сумнівним пальним у Бахмуті

Розташування у замаскованому місці на виробничій території підприємства, обмежене коло клієнтів дало змогу проіснувати підпільному бізнесу майже півроку. Пальне невідомого походження реалізовувалось за цінами нижче ринкових лише перевіреним покупцям.

За результатами проведених заходів у складському приміщенні виявлено та вилучено понад 14 тонн бензину А-92, 2 тонни дизельного пального та технологічне обладнання, що забезпечувало його реалізацію. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить майже 500 тис. гривень.

Читайте також: АМКУ підозрює у змові мережі заправок ОККО і WOG

За фактом порушення порядку провадження господарської діяльності складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП. Організатору такого незаконного бізнесу загрожує штраф у розмірі від 17 до 34 тис. грн з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення адмінправопорушення.

Зібрані матеріали спрямовані до суду для прийняття законного рішення.

Фото: dn.sfs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-