Керівники Херсонщини поїдуть до Ірландії – домовлятися з Ryanair

Керівники Херсонщини поїдуть до Ірландії – домовлятися з Ryanair

Укрінформ
Голови Херсонської облдержадміністрації та обласної ради разом із керівником міжнародного аеропорту "Херсон" проведуть переговори в Ірландії з керівництвом відомого лоукостера Ryanair щодо можливості здійснення цією авіакомпанією польотів на Херсонщину.

Про це поінформував журналістів у п'ятницю після закінчення сесії Херсонської обласної ради голова облради Владислав Мангер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми запланували поїздку з головою адміністрації (головою ОДА - ред.) та керівництвом аеропорту до Ірландії, до керівництва Ryanair - для перемовин, щоб запросити їх до нас", - розповів Мангер.

Він зазначив, що дана поїздка і переговори з керівництвом Ryanair заплановані на кінець січня - початок лютого 2018 року.

Читайте також: Омелян каже, що переговори з Ryanair - на завершальній стадії

Як повідомляв Укрінформ, Херсонська облрада виділить у 2018 році 7 млн гривень на ремонт другого поверху аеровокзалу міжнарожного аеропорту "Херсон". Наразі для пропуску пасажирів, тут використовується лише перший поверх будівлі аеровокзалу. Із введенням в експлуатацію другого поверху пропускна здатність аеропорту "Херсон" значно зросте.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-