У Запоріжжі обшукують фірму затриманого заступника голови облради

У Запоріжжі обшукують фірму затриманого заступника голови облради

Відео
Укрінформ
У Запоріжжі представники Харківської прокуратури проводять обшук у компанії AMgrade, яка належить затриманому напередодні заступнику голови Запорізької обласної ради Владиславу Марченку.

Про це повідомляє Громадське телебачення Запоріжжя.

"Сьогодні, 22 грудня, близько 10:30 в офісах компанії Владислава Марченка розпочалися обшуки. Правоохоронці прокуратури Харківської області виламали двері в офіси по вул. Волгоградській, 27, де знаходиться компанія AMgrade. В середину впустили тільки адвоката", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні, в четвер, у Запоріжжі силовики провели обшуки у заступника голови Запорізької облради Владислава Марченка та заступника мера Запоріжжя Анатолія Пустоварова. Марченка було затримано і доправлено до Харкова.

Санкціоновані обшуки проходили у рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ст. 191 КК України - «Привласнення або розтрата чужого майна, яке було ввірене особі або знаходилося у її віданні, шляхом зловживання службовим становищем". Слідчі дії здійснювалися співробітниками Харківської облпрокуратури.

Читайте також: У справі заступника голови Запорізької облради провели 30 обшуків - Луценко

За словами генерального прокурора України Юрія Луценка, Марченко з братом через вплив на посадових осіб організовували фіктивні тендери на благоустрій парку (2,7 млн грн) та шкільні спортмайданчики (84 млн грн) з наперед визначеним переможцем. За учорашній день у цій справі провели 30 обшуків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-